Rhodos Park Suites

Местоположение

Rodos Park Suites е на 16 км от Диаго̀рас, международното летище на Родос и на 5 минути пеша от средновековния град, търговския и бизнес район и магазините.

Хотелът

Свят на лукс и спокойствие ви очаква в нашия 5-звезден хотел в Родос, който е заобиколен от природа, буйни паркове и цветни градини, създавайки скрит оазис, който осигурява спокойствие. Разположен само на няколко крачки от историческия средновековен град. Хотелът включва стил, комфорт и безупречно обслужване във вашия престой. Всички части на хотела съчетават класически лукс и елегантност със съвременна изтънченост. Неговите естетични стаи и апартаменти, първокласни съоръжения, наградени гастрономически постижения и единствено по рода си местоположение правят Rodos Park да се откроява сред най-добрите хотели в Родос.

 

.Стаите

Просторните, климатизирани стаи и апартаменти са с красив декор и имат балкони с гледка или към парка и / или басейна, или към археологическия обект. Всяка стая е оборудвана с LCD телевизор, сейф и кабелен достъп до интернет.

Видове стаи:

Единична стая-Единичните стаи на Rodos Park представляват перфектната обстановка за соло и бизнес пътници. Те са внимателно проектирани да задоволят вашите нужди, като същевременно са топли, привлекателни и удобни. Практични и релаксиращи, всички единични стаи разполагат с удобно легло, естетична баня и спокоен балкон.

Двойна стая- Със среден размер от 20-24 квадратни метра, двойните стаи предлагат много пространство и самостоятелен балкон, за да се насладите на завладяваща гледка към археологическата зона на града (която не е достъпна за обществеността). С мисъл за елегантност и комфорт, всяка двойна стая разполага с удобно легло, естетична баня и всичко останало, от което се нуждаете, за да се отпуснете и да се насладите на престоя си.

 

Двойна делукс стая- Със среден размер от 21-28 квадратни метра, двойните стаи Deluxe разполагат с достатъчно пространство и самостоятелен балкон, за да се насладите на спокойни гледки към плувния басейн, който е заобиколен от нашите паркове и градини. Съчетавайки елегантност с функционалност, двойните стаи Делукс осигуряват блажено комфортен престой с няколко висококачествени удобства.


 

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ ALL INCLUSIVE

Rodos Park е дом на някои от ресторантите и баровете, които трябва да посетите в Родос.Представете си как се отпускате с чаша вино в уютната обстановка на L’ Époque Lounge или се насладете на коктейл, докато общувате в модерната дизайнерска атмосфера на L’ Agence Lobby Bar.Възползвайте се от вечерите си с невероятни гледки към залеза в лаундж бара Galaxy Roof и се насладете на гурме изживяване в ресторант Il Parco. И накрая, в ресторант La Brasserie можете да откриете вкусни ястия в идиличните градини на хотела в сърцето на Родос, Гърция.Сутрин се отпуснете край бара край басейна, който предлага спокоен и релаксиращ подслон. След това се насладете на някои от задължителните ръчно приготвени пайове, които г-жа Маргарита приготвя на закуска.

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ 

Климатик, Сателитна телевизия, Сешоар, Wifi, Телефон, Сейф, Мини бар, Машина за чай и кафе във всяка стая

Ползване на външен басейн, кърпи, шезлонги

 

РАЗВЛЕЧЕНИЯ – ДЕЙНОСТИ / УСЛУГИ

Открийте оазис на благополучието в нашия уелнес спа център в Родос. Създадено с нашата страст да ви донесем хармония, здраве и красота, нашето успокояващо пространство предлага най-добрите съоръжения и спа процедури в Родос.Експертните терапевти в нашия луксозен хотел в Родос са подбрали ръчно глезещи спа процедури, следвайки древните традиции. Те, съчетани с модерна технология, ще подобрят вашето здраве и ще отговорят на вашите индивидуални нужди. Пълното меню включва холистични процедури, процедури за лице, ароматерапия, масажи и хидротерапии. Нашият хотел Wellness Spa на Родос също ви кани да се отпуснете в сауна, турска баня и специалния спа апартамент.


 

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелства и др.- без предварително уведомяване.

 

0.87806
all = 0.87806 (100%)
Loader = 0.00052 (0.06%)
 > inside.php = 0.00051 (0.06%)
 > session_start = 0.0001 (0.01%)
 > const_and_config_and_pages = 4.0E-5 (0%)
 > core_func = 4.0E-5 (0%)
 > core_class_frame = 1.0E-5 (0%)
 > settings = 3.0E-5 (0%)
 > settings_new = 0 (0%)
 > vmail = 4.0E-5 (0%)
 > db = 2.0E-5 (0%)
 > module_log = 2.0E-5 (0%)
 > files_and_images = 5.0E-5 (0.01%)
 > functions_site = 2.0E-5 (0%)
 > class_user = 3.0E-5 (0%)
 > class_cart_and_product = 4.0E-5 (0%)
link_master.php = 3.0E-5 (0%)
CORE > frame.php = 0.8714 (99.24%)
CORE > frame.php > SCRIPT = 0.87139 (99.24%)
_functions_after_script.php = 2.0E-5 (0%)
_pages_data.php = 2.0E-5 (0%)
$system_root = -1727122482.5294 (-196697547152.75%)
head = 5.0E-5 (0.01%)
body = 0.006 (0.68%)
body > area_top = 0.00029 (0.03%)
body > area_top2 = 0 (0%)
body > area_main = 0.00561 (0.64%)
body > area_bottom = 2.0E-5 (0%)