Grecotel Costa Botanica

Местоположение

Costa Botanica Estate се намира на 350 000 м² земя на естествен плаж с дължина 1 000 м в село Ахарави, северно Корфу, близо до лагуната Антиниоти.

Разстоянието от международното летище Корфу е 39 км.

Стаите

Настаняване в КОСТА БОТАНИКА

 

Селска къща - голямо имение с удобни салони, стар бар и множество заведения за хранене в сърцето на Коста Ботаника. Дворът, облицован с кипариси, се нарича „Piazza Popolare“. Има седем селски квартала, предлагащи разнообразно настаняване, всяко с различна тематика: свят на ботаниците, епоха на изследователите, романтичен Корфу, привлекателна къща в провинцията/

 

Летни къщи - Изящни летни къщи, вдъхновени от Корфу, в цветна градинска обстановка на крачки от обширния естествен плаж. Тези бутикови летни къщи са идеални за семейства със собствен плувен басейн. Целодневният плажен клуб наблизо се предлага със сенчести места за отдих, страхотна семпла прясна храна и вечери с барбекю на огнище.

 

LUXME LIVING - Всички стаи са преустроени с нови подове, завеси и допълнителни мебели. Нови бани във всички стаи. Ежедневно зареден минибар, комплект за чай+кафе, кафемашина Nespresso с ежедневни безплатни капсули, Wi-Fi, сейф и луксозни удобства са безплатни.

 

СТАЯ БОТАНИКА САМОСТОЯТЕЛЕН БАЛКОН ИЛИ ВЕРАНДА

РАЗМЕР НА СТАЯТА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ ИЗГЛЕД МЕСТА

28m²

Настаняване: 2 възрастни и 1 дете

Просторна двойна стая с усещане за селска къща и сенчеста, напълно обзаведена веранда. Уютният интериор отразява безвремието на Корфу и репутацията му на „градински остров“.

Двойно легло или две единични легла

Самостоятелна баня с вана или душ

 

СТУДИО

35m²

Настаняване: 3 възрастни или 2 възрастни и 1 дете

Елегантни, романтични стаи за гости с отворен план, идеални за двама възрастни и дете или трима възрастни. Сенчестите веранди се радват на успокояваща гледка към природните пейзажи на Корфу.

 Двойно легло и допълнителен единичен разтегателен диван

 Самостоятелна баня с душ кабина

 

 

ФАМИЛНА СТАЯ - САМОСТОЯТЕЛЕН БАЛКОН ИЛИ ВЕРАНДА И ГРАДИНА

 46m²

Отделни спални

Настаняване: 2 възрастни и 2 деца

Красива селекция от семейни апартаменти, демонстриращи уютен селски стил, разположени на първия или втория етаж и с изглед към тучните зелени градини от комфортно обзаведените частни балкони. Идеален вариант за 2-ма възрастни и до 2 деца (до 12 години), тъй като разполага с 2 отделни просторни стаи с индивидуален достъп до санитарен възел.

 1 двойно легло & Twin

 Самостоятелна баня, достъпна индивидуално от двете стаи с един мивка и душ

 

 

БОТАНИКА БУНГАЛО - СЕНЧЕНА ВЕРАНДА

28m²

Настаняване: 2 възрастни

Двойно легло

Самостоятелна баня с вана или душ

 

 

СЕМЕЙНА СВЪРЗАНА СТАЯ  - СЕНЧЕСТА ВЕРАНДА

56m²  - 2 отделни стаи,

2 отделни бани

Настаняване: 4 възрастни + 1 дете / 3 възрастни и 2 деца

Двойно легло и две отделни легла и по избор допълнително единично легло

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ РЕСТОРАНТ

В красива естествена обстановка, в спокоен двор, обграден с кипариси и под ясното синьо небе на Корфу, средиземноморският ресторант на курорта ви предлага вкусно пътешествие през различни кухни, като се фокусира върху гръцки и корфиотски рецепти, но се простира чак до световна кулинарна сцена. Сервирайки вкусната си храна на бюфет, този невероятен ресторант разполага и с впечатляващи станции за готвене на живо и известните тематични вечери Grecotel, така че можете да се насладите на забавно изживяване при хранене. Разбира се, в това заведение за закуска, обяд и вечеря се предлагат здравословни и вегетариански ястия, както и специални детски менюта. Предлагат се вегански, вегетариански и безглутенови варианти, както и вегански и био вина.

ИТАЛИАНСКАТА КЪЩА НА НОНА

Разположена до басейните и плажа, грил къщата приготвя закуски и малки хапки през целия ден и предлага сочна храна на скара, салати, паста и пица на обяд. Предлагат се вегански, вегетариански и безглутенови варианти, както и вегански и био вина.

Нова МЕХАНА

Всичко е гръцко за вас, в този съвременен стил „tavernaki“. Време е за мезе+узо с топъл хляб и зехтин.

Отдайте се на традиционния гръцки ритуал мезе и узо и се насладете на голямо парче топъл домашен хляб, потопен в необработен зехтин. Най-автентичното и вкусно изживяване за хранене, на което да се насладите за обяд или вечеря, съчетано с безупречно обслужване и спокойна, непринудена атмосфера. Предлагат се вегански, вегетариански и безглутенови варианти, както и вегански и био вина. д

Нова изискана кухня BOTANICA

Уникална ресторантска концепция, предлагаща „дегустация по меню“, приготвена от майстори. Само за възрастни (12+).

Нов РЕСТОРАНТ АЗИАНА

Интересни и класически азиатски рецепти заедно със свежи селекции суши.

ДО БАСЕЙНА

Насладете се на сандвичи, салати, багети, хамбургери, тортили и специални закуски, всички приготвени с най-пресните съставки.

 

СЛАДКАРНИЦА И ШОКОЛАТЕРИЯ

Място, предназначено да стане ваш личен фаворит и със сигурност сбъдната детска мечта, Pâtisserie & Chocolaterie е автентично шоколадово царство. Райски шоколадови творения, всички видове сладки хлябове и сладкиши, апетитни торти, цветни макарони и впечатляващи бонбони ще ви накарат да искате да останете тук завинаги, докато има и богат избор от нискокалорични десерти за безпроблемно угаждане . Открийте уникалните и вкусни шедьоври, създадени от нашите талантливи сладкари, и се потопете в свят, сладък като вашите мечти.

CRÊPERIE – GELATERIA

Отдайте се на вкусен креп, пълен с любимия ви аромат на сметана, или се насладете на сладолед, плодова „гранита“ или кафе фрапе в гръцки стил. Освежителни напитки се сервират от сутрин до залез слънце.

КЪСНИ НОЩНИ ЗАКУСКИ

До 03.00 часа / 7 дни в седмицата се отпуснете и вечеряйте с кафе, сладкиши, малки снаксове и иновативна кухня.

ПОХАПВАНЕ

През деня ви изкушаваме с избор от канапета и сандвичи, от разнообразна селекция.

БИБЛИОТЕКА ЗА ВИНА CAVA BOTEGGA

Библиотеката за вино, където гостите, с консултацията на нашия сомелиер, могат да опитат изключителни вина от голямо разнообразие от етикети, ще гарантира незабравимо изживяване. Има над 150 етикета на вино от Гърция и от целия свят, налични в концепцията LUXME. Гостите могат да опитат тези сортове и изключителни вина

Предлагат се веган и био вина.

НЕОГРАНИЧЕНИ НАПИТКИ

Забележителна гама от 100+ обикновени и първокласни марки, коктейли и здравословни сокове, сервирани в 3 бара и 1 винарска изба. Има над 150 етикета на вино от Гърция и от целия свят, налични в концепцията LUXME.

БАРОВЕ

Три зашеметяващи бара, всеки със собствен уникален характер и стил, и впечатляваща винарска изба ви очакват, за да ви предложат ценни моменти на забавление и свободно време. Забележителна колекция от първокласни международни марки, изискани вина, плодови коктейли и прясно смесени сокове и смутита, както и местни билкови чайове и освежителни напитки, се предлагат във всички наши барове, разположени на ключови позиции в курорта. Предлагат се веган и био вина.

Предлагат се веган и био вина.

Полезна информация:

ДРЕСКОД

През деня: Resort Casual. Необходими са връхни дрехи ( покриващи ) за закуска и обяд. Обувките са задължителни в ресторантите и баровете по всяко време.

Вечер: Smart Casual. Без плажно облекло или шорти вечер. Господа – дълги панталони и ризи с ръкави (къси или дълги) са задължителни във всички ресторанти и барове.

УСЛУГИ  

4 сладководни открити басейна

Вътрешен басейн от 70 м² в спа центъра

Удивителен аквапарк и спортен център - Costa Aqua Най-доброто изживяване за цялото семейство в абсолютна безопасност.

РАЗВЛЕЧЕНИЯ – ДЕЙНОСТИ

ФИТНЕС

Нова закрита фитнес зала с кардио фитнес оборудване, фитнес зала на открито, пътеки за тичане, сутрешна фитнес зала, аеробика, степ, аква аеробика, йога, зумба сесии, джогинг, ходене.

СПОРТ

Баскетбол, плажен волейбол, мини футбол, тенис на маса, бадминтон, бочия, настолни игри.

ТЕНИС АКАДЕМИЯ

Богата гама от тренировъчни програми и турнири за всички възрасти на 3-те тенис корта на курорта.

СПА ЦЕНТЪР

70m² Вътрешен басейн, зона за релакс, сауна, хамам, частни стаи за масаж, специални процедури за лице и тяло, съблекални. Моля, имайте предвид, че спа центърът приема гости на 16 и повече години. Лечебни процедури срещу допълнително заплащане.

COSTA АКВА ПАРК

Изживейте ексклузивно приключение във водния тематичен парк и някои от най-великите водни пързалки наоколо. Изберете между пързалка Green Hole, Blue Slide, Yellow Slide, Kamikaze Slide, Free Fall Slide и Space Bowl.

Отпуснете се и релаксирайте през деня си в Costa Aqua Park в удобните места за сядане.

И това не е всичко! Има и забавно място, проектирано с мисълта за по-малките гости, което да е приятно изживяване само за децата. Изберете от Kids Bozo Slides, Lazy Duck и Lazy River.

ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА

Детски клуб Grecoland е приказно място с оригинална лаборатория за ботаници, за да откриете флората на Корфу. Митове и магия в ателието на художниците, игри, занаяти, творческо време и забавление. Симпатично семейство магарета е част от детската ферма с мини зоологическа градина с домашни животни . Семействата ще харесат невероятния аквапарк на курорта с площ от 40 000 м², дългия 1 000 м естествен плаж и многобройните открити и закрити басейни.

GrecoKids 4 – 6 г

Grecoland Club е за забавление и намиране на нови приятели. Шест дни в седмицата децата могат да се насладят на изкуства и занаяти, водни дейности, екипни игри, тематични събития и забавления – всичко това в Детския клуб.

GrecoJuniors 7 – 12 г

Тези малки гости обичат активните почивки и точно това получават! Клубът Grecoland организира спортове, отборни игри, водни дейности, творчески занаяти.

GrecoBaby 0 – 3 г

Решението за пътуване с бебета и малки деца! GrecoBaby разполага с оборудване включващо: кошари; столчета за хранене; парапети за легло; стъпала; гърнета; колички/бъгита; подложки за повиване; седалки за тоалетни чинии; стерилизатори за бутилки; бебешки вани; надуваеми столове; бебефони (някои артикули имат номинална такса). Заявките за оборудване GrecoBaby трябва да бъдат направени директно в хотела преди пристигането.

 

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелства и др.- без предварително уведомяване.

 

 

 

 

Grecotel Costa Botanica

 

https://costabotanica.grecotel.com/

Местоположение

Costa Botanica Estate се намира на 350 000 м² земя на естествен плаж с дължина 1 000 м в село Ахарави, северно Корфу, близо до лагуната Антиниоти.

Разстоянието от международното летище Корфу е 39 км.

Стаите

Настаняване в КОСТА БОТАНИКА

 

Селска къща - голямо имение с удобни салони, стар бар и множество заведения за хранене в сърцето на Коста Ботаника. Дворът, облицован с кипариси, се нарича „Piazza Popolare“. Има седем селски квартала, предлагащи разнообразно настаняване, всяко с различна тематика: свят на ботаниците, епоха на изследователите, романтичен Корфу, привлекателна къща в провинцията/

 

Летни къщи - Изящни летни къщи, вдъхновени от Корфу, в цветна градинска обстановка на крачки от обширния естествен плаж. Тези бутикови летни къщи са идеални за семейства със собствен плувен басейн. Целодневният плажен клуб наблизо се предлага със сенчести места за отдих, страхотна семпла прясна храна и вечери с барбекю на огнище.

 

LUXME LIVING - Всички стаи са преустроени с нови подове, завеси и допълнителни мебели. Нови бани във всички стаи. Ежедневно зареден минибар, комплект за чай+кафе, кафемашина Nespresso с ежедневни безплатни капсули, Wi-Fi, сейф и луксозни удобства са безплатни.

 

СТАЯ БОТАНИКА САМОСТОЯТЕЛЕН БАЛКОН ИЛИ ВЕРАНДА

РАЗМЕР НА СТАЯТА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ ИЗГЛЕД МЕСТА

28m²

Настаняване: 2 възрастни и 1 дете

Просторна двойна стая с усещане за селска къща и сенчеста, напълно обзаведена веранда. Уютният интериор отразява безвремието на Корфу и репутацията му на „градински остров“.

Двойно легло или две единични легла

Самостоятелна баня с вана или душ

 

СТУДИО

35m²

Настаняване: 3 възрастни или 2 възрастни и 1 дете

Елегантни, романтични стаи за гости с отворен план, идеални за двама възрастни и дете или трима възрастни. Сенчестите веранди се радват на успокояваща гледка към природните пейзажи на Корфу.

 Двойно легло и допълнителен единичен разтегателен диван

 Самостоятелна баня с душ кабина

 

 

ФАМИЛНА СТАЯ - САМОСТОЯТЕЛЕН БАЛКОН ИЛИ ВЕРАНДА И ГРАДИНА

 46m²

Отделни спални

Настаняване: 2 възрастни и 2 деца

Красива селекция от семейни апартаменти, демонстриращи уютен селски стил, разположени на първия или втория етаж и с изглед към тучните зелени градини от комфортно обзаведените частни балкони. Идеален вариант за 2-ма възрастни и до 2 деца (до 12 години), тъй като разполага с 2 отделни просторни стаи с индивидуален достъп до санитарен възел.

 1 двойно легло & Twin

 Самостоятелна баня, достъпна индивидуално от двете стаи с един мивка и душ

 

 

БОТАНИКА БУНГАЛО - СЕНЧЕНА ВЕРАНДА

28m²

Настаняване: 2 възрастни

Двойно легло

Самостоятелна баня с вана или душ

 

 

СЕМЕЙНА СВЪРЗАНА СТАЯ  - СЕНЧЕСТА ВЕРАНДА

56m²  - 2 отделни стаи,

2 отделни бани

Настаняване: 4 възрастни + 1 дете / 3 възрастни и 2 деца

Двойно легло и две отделни легла и по избор допълнително единично легло

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ РЕСТОРАНТ

В красива естествена обстановка, в спокоен двор, обграден с кипариси и под ясното синьо небе на Корфу, средиземноморският ресторант на курорта ви предлага вкусно пътешествие през различни кухни, като се фокусира върху гръцки и корфиотски рецепти, но се простира чак до световна кулинарна сцена. Сервирайки вкусната си храна на бюфет, този невероятен ресторант разполага и с впечатляващи станции за готвене на живо и известните тематични вечери Grecotel, така че можете да се насладите на забавно изживяване при хранене. Разбира се, в това заведение за закуска, обяд и вечеря се предлагат здравословни и вегетариански ястия, както и специални детски менюта. Предлагат се вегански, вегетариански и безглутенови варианти, както и вегански и био вина.

ИТАЛИАНСКАТА КЪЩА НА НОНА

Разположена до басейните и плажа, грил къщата приготвя закуски и малки хапки през целия ден и предлага сочна храна на скара, салати, паста и пица на обяд. Предлагат се вегански, вегетариански и безглутенови варианти, както и вегански и био вина.

Нова МЕХАНА

Всичко е гръцко за вас, в този съвременен стил „tavernaki“. Време е за мезе+узо с топъл хляб и зехтин.

Отдайте се на традиционния гръцки ритуал мезе и узо и се насладете на голямо парче топъл домашен хляб, потопен в необработен зехтин. Най-автентичното и вкусно изживяване за хранене, на което да се насладите за обяд или вечеря, съчетано с безупречно обслужване и спокойна, непринудена атмосфера. Предлагат се вегански, вегетариански и безглутенови варианти, както и вегански и био вина. д

Нова изискана кухня BOTANICA

Уникална ресторантска концепция, предлагаща „дегустация по меню“, приготвена от майстори. Само за възрастни (12+).

Нов РЕСТОРАНТ АЗИАНА

Интересни и класически азиатски рецепти заедно със свежи селекции суши.

ДО БАСЕЙНА

Насладете се на сандвичи, салати, багети, хамбургери, тортили и специални закуски, всички приготвени с най-пресните съставки.

 

СЛАДКАРНИЦА И ШОКОЛАТЕРИЯ

Място, предназначено да стане ваш личен фаворит и със сигурност сбъдната детска мечта, Pâtisserie & Chocolaterie е автентично шоколадово царство. Райски шоколадови творения, всички видове сладки хлябове и сладкиши, апетитни торти, цветни макарони и впечатляващи бонбони ще ви накарат да искате да останете тук завинаги, докато има и богат избор от нискокалорични десерти за безпроблемно угаждане . Открийте уникалните и вкусни шедьоври, създадени от нашите талантливи сладкари, и се потопете в свят, сладък като вашите мечти.

CRÊPERIE – GELATERIA

Отдайте се на вкусен креп, пълен с любимия ви аромат на сметана, или се насладете на сладолед, плодова „гранита“ или кафе фрапе в гръцки стил. Освежителни напитки се сервират от сутрин до залез слънце.

КЪСНИ НОЩНИ ЗАКУСКИ

До 03.00 часа / 7 дни в седмицата се отпуснете и вечеряйте с кафе, сладкиши, малки снаксове и иновативна кухня.

ПОХАПВАНЕ

През деня ви изкушаваме с избор от канапета и сандвичи, от разнообразна селекция.

БИБЛИОТЕКА ЗА ВИНА CAVA BOTEGGA

Библиотеката за вино, където гостите, с консултацията на нашия сомелиер, могат да опитат изключителни вина от голямо разнообразие от етикети, ще гарантира незабравимо изживяване. Има над 150 етикета на вино от Гърция и от целия свят, налични в концепцията LUXME. Гостите могат да опитат тези сортове и изключителни вина

Предлагат се веган и био вина.

НЕОГРАНИЧЕНИ НАПИТКИ

Забележителна гама от 100+ обикновени и първокласни марки, коктейли и здравословни сокове, сервирани в 3 бара и 1 винарска изба. Има над 150 етикета на вино от Гърция и от целия свят, налични в концепцията LUXME.

БАРОВЕ

Три зашеметяващи бара, всеки със собствен уникален характер и стил, и впечатляваща винарска изба ви очакват, за да ви предложат ценни моменти на забавление и свободно време. Забележителна колекция от първокласни международни марки, изискани вина, плодови коктейли и прясно смесени сокове и смутита, както и местни билкови чайове и освежителни напитки, се предлагат във всички наши барове, разположени на ключови позиции в курорта. Предлагат се веган и био вина.

Предлагат се веган и био вина.

Полезна информация:

ДРЕСКОД

През деня: Resort Casual. Необходими са връхни дрехи ( покриващи ) за закуска и обяд. Обувките са задължителни в ресторантите и баровете по всяко време.

Вечер: Smart Casual. Без плажно облекло или шорти вечер. Господа – дълги панталони и ризи с ръкави (къси или дълги) са задължителни във всички ресторанти и барове.

УСЛУГИ  

4 сладководни открити басейна

Вътрешен басейн от 70 м² в спа центъра

Удивителен аквапарк и спортен център - Costa Aqua Най-доброто изживяване за цялото семейство в абсолютна безопасност.

РАЗВЛЕЧЕНИЯ – ДЕЙНОСТИ

ФИТНЕС

Нова закрита фитнес зала с кардио фитнес оборудване, фитнес зала на открито, пътеки за тичане, сутрешна фитнес зала, аеробика, степ, аква аеробика, йога, зумба сесии, джогинг, ходене.

СПОРТ

Баскетбол, плажен волейбол, мини футбол, тенис на маса, бадминтон, бочия, настолни игри.

ТЕНИС АКАДЕМИЯ

Богата гама от тренировъчни програми и турнири за всички възрасти на 3-те тенис корта на курорта.

СПА ЦЕНТЪР

70m² Вътрешен басейн, зона за релакс, сауна, хамам, частни стаи за масаж, специални процедури за лице и тяло, съблекални. Моля, имайте предвид, че спа центърът приема гости на 16 и повече години. Лечебни процедури срещу допълнително заплащане.

COSTA АКВА ПАРК

Изживейте ексклузивно приключение във водния тематичен парк и някои от най-великите водни пързалки наоколо. Изберете между пързалка Green Hole, Blue Slide, Yellow Slide, Kamikaze Slide, Free Fall Slide и Space Bowl.

Отпуснете се и релаксирайте през деня си в Costa Aqua Park в удобните места за сядане.

И това не е всичко! Има и забавно място, проектирано с мисълта за по-малките гости, което да е приятно изживяване само за децата. Изберете от Kids Bozo Slides, Lazy Duck и Lazy River.

ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА

Детски клуб Grecoland е приказно място с оригинална лаборатория за ботаници, за да откриете флората на Корфу. Митове и магия в ателието на художниците, игри, занаяти, творческо време и забавление. Симпатично семейство магарета е част от детската ферма с мини зоологическа градина с домашни животни . Семействата ще харесат невероятния аквапарк на курорта с площ от 40 000 м², дългия 1 000 м естествен плаж и многобройните открити и закрити басейни.

GrecoKids 4 – 6 г

Grecoland Club е за забавление и намиране на нови приятели. Шест дни в седмицата децата могат да се насладят на изкуства и занаяти, водни дейности, екипни игри, тематични събития и забавления – всичко това в Детския клуб.

GrecoJuniors 7 – 12 г

Тези малки гости обичат активните почивки и точно това получават! Клубът Grecoland организира спортове, отборни игри, водни дейности, творчески занаяти.

GrecoBaby 0 – 3 г

Решението за пътуване с бебета и малки деца! GrecoBaby разполага с оборудване включващо: кошари; столчета за хранене; парапети за легло; стъпала; гърнета; колички/бъгита; подложки за повиване; седалки за тоалетни чинии; стерилизатори за бутилки; бебешки вани; надуваеми столове; бебефони (някои артикули имат номинална такса). Заявките за оборудване GrecoBaby трябва да бъдат направени директно в хотела преди пристигането.

 

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелства и др.- без предварително уведомяване.

 

 

 

 

0.64428
all = 0.64428 (100%)
Loader = 0.00048 (0.07%)
 > inside.php = 0.00048 (0.07%)
 > session_start = 7.0E-5 (0.01%)
 > const_and_config_and_pages = 4.0E-5 (0.01%)
 > core_func = 4.0E-5 (0.01%)
 > core_class_frame = 1.0E-5 (0%)
 > settings = 3.0E-5 (0%)
 > settings_new = 0 (0%)
 > vmail = 4.0E-5 (0.01%)
 > db = 2.0E-5 (0%)
 > module_log = 2.0E-5 (0%)
 > files_and_images = 5.0E-5 (0.01%)
 > functions_site = 2.0E-5 (0%)
 > class_user = 3.0E-5 (0%)
 > class_cart_and_product = 4.0E-5 (0.01%)
link_master.php = 3.0E-5 (0%)
CORE > frame.php = 0.63845 (99.1%)
CORE > frame.php > SCRIPT = 0.63844 (99.09%)
_functions_after_script.php = 2.0E-5 (0%)
_pages_data.php = 2.0E-5 (0%)
$system_root = -1727122770.8422 (-268070213392.03%)
head = 5.0E-5 (0.01%)
body = 0.00521 (0.81%)
body > area_top = 0.00027 (0.04%)
body > area_top2 = 0 (0%)
body > area_main = 0.00486 (0.75%)
body > area_bottom = 2.0E-5 (0%)